Wie is KaViNa

Geschreven door Kavina.

Na enkele jaren in een kapsalon gewerkt te hebben ben ik in 2009 gestart als fulltime zelfstandige kapster aan huis. Ik ben de professionele thuiskapster die u zoekt.

Na vragen van enkele klanten heb ik eind 2009 deze website opgestart met als bedoeling een beetje informatie te geven. Wat Kavina allemaal inhoudt, want soms zijn er toch enkele misverstanden.

U krijgt wat U verdient. Een ervaren kapster die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan voor alle kapsels en haarmode.

Het principe is hetzelfde als bij een kapsalon, nagelstudio. Alle behandelingen die in een kapsalon, nagelstudio gebeuren zijn bij mij ook mogelijk.

U hoeft geen speciale voorzieningen te treffen, Kavina heeft alles bij. Alleen een stoel en een plaats waar men de behandelingen kan uitvoeren.

KaViNa staat voor Kapper, Visagie en Nagels en dat allemaal in uw vertrouwde omgeving. In uw eigen huis. Kavina is de ambulante thuiskapster in het zuiden van Nederland. Ik ben de professionele thuiskapper in de regio Drunen, Waalwijk, Vlijmen, Den Bosch, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, Genderen, Heusden, Oud Heusden, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Wijk en Aalburg.

Afdrukken